• Vertrouwd met jezelf


  • Vertrouwd met je omgeving


  • Vertrouwd met je ontwikkeling


  • Wij zijn in alles vertrouwd


Hoe blijft u op de hoogte?

Op De Hoge Raven wordt u via diverse kanalen wordt u op de hoogte gehouden van het reilen en zeilen binnen de school: de Nieuwsflits, de schoolkrant Ravenpost en Parro.

Nieuwsflits

In de regelmatig verschijnende Nieuwsflits vindt u actueel nieuws over de school, de groepen en de kalender. Ouders en relaties ontvangen via de app Parro een link naar de Nieuwsflits. Ivm de privacywet (AVG) delen wij de Nieuwsflits niet meer via de website. Meer over Parro leest u onderaan deze pagina.


Schoolkrant Ravenpost

De Ravenpost is de schoolkrant van De Hoge Raven, en het is er eentje om trots op te zijn! De schoolkrant wordt gemaakt door ouders én kinderen. Hij verschijnt twee keer per jaar en de kinderen kijken ernaar uit. In de Ravenpost staan o.a. interviews met leerkrachten, verslagen van uitjes, ervaringen en meningen van kinderen over de school of dingen daarbuiten. Door de Ravenpost leer je de school en de kinderen beter kennen. Het is een erg leuke manier om een indruk te krijgen van de school.


Parro

Communicatie vanuit de klas met ouders, in woord en beeld, gaat vooral via de app Parro (gratis te downloaden in App Store en Play Store). Als u nog niet door de leerkracht van uw kind voor Parro bent uitgenodigd, vraag hier dan om. Parro wordt ook gebruikt voor het plannen van gesprekken, vragen van ouderhulp in de groep etc.