Inschrijven/open ochtend

Beschikbare plaatsen 

Er worden veel kinderen ingeschreven op De Hoge Raven. We vinden het leuk dat onze school een goede naam heeft en dat veel ouders voor onze school kiezen. We heten de nieuwe kinderen en hun ouders dan ook van harte welkom. 
U kunt uw belangstelling voor onze school kenbaar maken vanaf de leeftijd van 2-2,5 jaar. Inschrijven kan vanaf 3 jaar.

Voor een aanmeldformulier (vanaf 3 jaar) kunt u een mail sturen aan administratie.hogeraven@spoutrecht.nl

Is uw kind nog geen 3 jaar, maar wilt u wel uw belangstelling kenbaar maken? Download dan hier het belangstellingsformulier (vanaf 2 jaar)
Vul het formulier in en mail het naar administratie.hogeraven@spoutrecht.nl

Broertjes- en zusjesregeling

Broertjes en zusjes van kinderen die al op school zitten hebben recht op een plaats als hun ouders voor de leeftijd van 2,5 jaar aan school hun belangstelling kenbaar maken. Dit houdt in dat we alle ouders van onze school oproepen hun nog niet aangemelde kinderen zo spoedig mogelijk door te geven.

Open informatieochtenden

Als u belangstelling heeft voor OBS De Hoge Raven bent u van harte welkom een open ochtend. U krijgt dan informatie over de school en daarna een rondleiding door leerlingen van groep 8. Uiteraard is er ook tijd om vragen te stellen. U kunt zich aanmelden voor een ochtend door een mail te sturen naar: administratie.hogeraven@spoutrecht.nl 


Let op:
I.v.m. de huidige coronamaatregelen komen de informatieochtenden voorlopig helaas te vervallen. We hopen u na de zomervakantie weer in school te kunnen ontvangen. 

Kijk voor een impressie van de school het filmpje van onze leerlingenraad op de voorpagina van deze website. Natuurlijk kunt u ook altijd een kijkje nemen bij het uitgaan van school. We ontvangen u graag als het weer kan, helaas laten de huidige restricties dit nu niet toe.

 


De open ochtenden in schooljaar 2021- 2022 zijn op:  

******

De nieuwe dat zullen wij zsm vermelden


Wij ontvangen u graag vanaf 8.45 uur in de hal van de school. De hal bereikt u het eenvoudigst door via het schoolplein de school in te komen. De ochtend duurt tot uiterlijk 10 uur.

Vanaf de leeftijd van 3 jaar kunt u uw kind inschrijven op de Hoge Raven. Wanneer u reeds op een informatie ochtend de school heeft bezocht (rond 2 a 2,5 jaar) en daar uw belangstelling kenbaar heeft gemaakt, ontvangt u rond de derde verjaardag van ons het uitgebreidere aanmeldformulier.

Kennismakingsbijeenkomst (na inschrijving)

Na inschrijving ontvangt u ongeveer 6 maanden voordat uw kind vier jaar wordt een uitnodiging voor een kennismakingsbijeenkomst. We informeren we u dan over de wijze waarop we werken, vertellen in het kort over de methodes die worden gebruikt op school, en bespreken wat er op u en uw kindje afkomt. U krijgt dan ook het intakeformulier uitgereikt. D.m.v. het intakeformulier geeft u ons meer informatie over uw kindje.

Wij vragen of u het intakeformulier wilt invullen en retourneren aan de school. De leerkracht van uw kind zal daarna contact met u opnemen voor een intakegesprek en het afspreken van vijf wenmomenten vlak voor de 4e verjaardag.

 

Image